Visita els Carnavals de Cadis i de Múrcia

Agenda’t el 19 de febrer: és temps de Carnavals i a la Soci ens agrada.

          És per això que us hem preparat dues visites guiades a dos carnavals emblemàtics, a les quals hi estan convidats tots els membres de la Soci, de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa”

Carnavals de Cadis

Descobreix tota la màgia del mítics carnavals gaditans el diumenge de cors. La visita, mig cultural mig carnavalera, es farà de 10 a 12 hores: es realitzarà un passeig pel Populo (explicació de l'”amos a escolta” – il·legals), passeig en direcció a “El Cañón” (punt mític del carnaval històric), la plaça i el carrusel de cors, i els punts bàsics del carrer: torre Tavira i atzucacs.

          Viu l’ambient de Cadis per Carnaval i, cap a les 13 hores, gaudeix dels cors.

HORA: 10 a 12 hores visita cultural, cap a les 13 hores comencen els cors

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://www.lasoci.org/que-fem/esdeveniment/?idesd=000003350045042

Carnavals de Múrcia

Es visitarà Cabezo de Torres, la pedania murciana carnavalera per antonomàsia on es viu aquesta Festa a la seva Setmana Gran. Parlarem de la història de la pedania i la seva vinculació amb el Carnaval.

          Visitarem el seu temple principal: l’església de la Mare de Déu de les Llàgrimes i després visitarem 2 de les comparses que participen a la desfilada d’aquella mateixa tarda per conèixer-les i veure els preparatius. La visita durarà 2 hores aproximadament.

          Després de la visita, es pot dinar a les carpes que hi ha al recinte carnavaler, on hi haurà molt ambient perquè algunes comparses dinen allà. Hi ha menú tancat a 17 euros/pax. Consulteu el menú al document adjunt.

          A les 17 hores veurem la desfilada des dels nostres seients reservats a les grades.

Horari: 11.30 a 13.30 h visita, i a les 17 h desfilada

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://www.lasoci.org/que-fem/esdeveniment/?idesd=000003350045035

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 6 AL 12 DE FEBRER
Entrada següent
Dissabte, tens cita amb la Soci a Valencia!
Menú