Granada es va marcar un ‘tri-triple’

Va ser la festa de la cistella en clau associativa. El bàsquet associatiu va tornar a tocar sostre.

          “Ha estat una Copa amb molt bon ambient, tant dins com a fora de la pista”, era el comentari generals dels participants de les vuit seccions presents, entre les quals l’amfitriona i organitzadora de l’esdeveniment, Baloncesto Granada, amb el seu delegat, Jorge Juan Vanegas, al capdavant de tot l’operatiu.

Vuit seccions

I a la pista, les vuit seccions participants les quals, totes, van tenir els seus bons moments, però una vegada més, Baloncesto Bizkaia-Araba va fer bons els pronòstics que l’apuntaven com la favorita intractable a la victòria.    

          Els biscaïns juguen molt bé i, a més, tenen jugadors joves (una molt bona notícia en clau associativa). A més de les seccions local i campiona, van completar el quadre: Bàsquet Barcelona, Baloncesto Campo de Gibraltar, Baloncesto Sevilla, Baloncesto Almería, Baloncesto Murcia i Baloncesto Madrid. Els partits es van disputar al pavelló del ‘Complejo Deportivo Bola de Oro, ubicat al carrer Santo Sepulcro de Granada.

Esportivitat i competició

Des dels salts inicials dels primers partits, va quedar clar que tots els equips havien viatjat a Granada amb ganes de fer-ho bé, com és lògic.

          Jugades de mèrit notable en alguns casos, llançaments de qualitat, rebots, triples… Però, per damunt de tot, la XI Copa Associació de Bàsquet va ser, un any més, un exemple d’esportivitat i molt bon ambient.

          En aquest sentit, la reflexió de José Francisco ho clava: “Som companys i som amics que sabem anar a totes a la pista i després ens ho passem molt bé després comentant la jugada mentre sopem plegats”.

Jornada intensa

Els vuit equips es van dividir en dos grups de quatre equips i els dos primers de cada grup van disputar la gran final.

            Baloncesto Almería va donar la campanada, classificant-se per disputar la gran final contra els vigents campions, els companys biscaïns, que van mostrar-se superiors i es van acabar imposant per un 46 a 72, el resultat final que mostrava el marcador electrònic del pavelló granadí. El company biscaí, Ramon Torres, va ser nomenat MVP del torneig.

          Visca la Copa! Visca la Soci!

Entrada anterior
VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ‘MÒMIES D’EGIPTE’
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 6 AL 12 DE FEBRER
Menú