QUÈ FEM?… SETMANA DEL 5 A L’11 DE SETEMBRE

La setmana del 5 a l’11 de SETEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 5 de SETEMBRE

CAMINANTS LLEIDA mobilitza el seu grup de companys i companyes per afrontar la caminada ‘Andorra amb els Cinc Sentits’. Ganes d’anar-hi!

DIMARTS 6 de SETEMBRE

LECTURA BARCELONA fa la seva sessió inaugural de la temporada, per a la qual el Club de Lectura es reunirà amb l’escriptor Négar Djavadi per comentar la seva última novel·la ‘Desoriental’ (Malpaso Ediciones).

DIMECRES 7 de SETEMBRE

DIJOUS 8 de SETEMBRE

GOLF BARCELONA organitza el Campionat Social de Pitch&Putt als camps del club  Sant Cebrià. Es tracta de la setena prova del XVI Campionat de P&P, categoria ‘Seniors’.

GOLF MENORCA disputa la Copa Festes de Gràcia, en la seva primera ronda. Els partits es podran disputar del 8 a l’11 de setembre.

KARTING TENERIFE convoca els pilots de la seva ‘escuderia’ per participar en la cursa de karts puntuable per al Campionat Social de Karts 2022.

DIVENDRES 9 de SETEMBRE

DISSABTE 10 de SETEMBRE

GOLF MALLORCA convoca tots els seus golfistes per participar Torneig Social Premi ‘Diari de Mallorca’, que es disputarà al camp del club Son Antem, amb sortida des de les 9,00h. El torneig es disputa per la modalitat per parelles. Premis al primer, segon i tercer de la categoria handicap, a la bola més propera i al ‘drive’ més llarg. Som-hi!

Entrada anterior
Paddle Surf Alicante, surant sobre les onades…
Entrada següent
El grup d’Història Mallorca visita Sineu
Menú