Paddle Surf Alicante, surant sobre les onades…

Son ja una bona colla de companys i companyes, amb moltes ganes de passar-ho bé i de fer esport a l’aire lliure, millor dit, sobre les onades del mar, i, sobretot, en bona companyia.

          «Podríem dir que el cinquanta per cent som ja més o menys ‘experts’ en el paddle surf i l’altra meitat dels companys i companyes no l’havien practicat abans, amb la qual cosa es genera una dinàmica de col·laboració entre uns i altres molt maca», explica l’Álex Guijarro, el delegat de la nova secció alacantina, Paddle Surf Alicante.

Ho tenen apamat

La secció va arrancar amb força a començaments d’estiu i, «tot i que al principi, com és lògic, ens va costar una mica, sobretot perquè per poder fer les convocatòries depenem molt de les previsions del vent i de les marees, que ens asseguri de poder fer la sortida, la veritat és que finalment li hem agafat el ‘secret’ i cada vegada som més».

Dues sortides

Les dues darreres sortides de la secció van tenir lloc en el mes d’agost, a la Calita, al Cabo de las Huertas d’Alacant. «Vam sortir des d’aquest punt i vam arribar al far del Cabo», detalla el delegat.
Cal precisar que la segona sortida d’aquest mes d’agost, es va fer amb un monitor, que va donar una sèrie de consells bàsics per als debutants.

          Les sortides acostumen a tenir una durada d’una hora i mitja, depenent del nombre de parades «per banyar-nos a plena mar». Fabulós!

Entrada anterior
Bàsquet Barcelona disputa su ‘All Star’
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 5 A L’11 DE SETEMBRE
Menú