QUÈ FEM?… SETMANA DEL 3 AL 9 D’OCTUBRE

La setmana del 3 al 9 d’OCTUBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 3 d’OCTUBRE

ACTIVITAT SOCIAL: comença el taller ‘Aprèn a moure’t amb el Pilates. I és que qualsevol persona pot beneficiar-se dels aspectes saludables de la pràctica d’aquesta tècnica física, que posa èmfasi en l’elasticitat. Què motivador!

TROBADA DE CAMINANTS I SENDERISTES a Lleida, organitzada per la secció Caminants Lleida, que farà d’amfitriona als companys d’arreu que vulguin participar en aquesta trobada que s’allargarà durant tota la setmana.

DIMARTS 4 d’OCTUBRE

PIRAGÜISMO TENERIFE convoca els seus membres per dur a terme una sortida en caiac de mar. Serà per la costa de Tabaiba, amb la idea de practicar tècniques de navegació i paleig.

CAMINANTS BAGES-BERGADÀ convoca els seus membres a la sortida que el grup ha preparat pels boscos on al segle XIX s’amagava i actuava el bandoler Serrallonga, al municipi de Sant Hilari Sacalm.

VELA Y MOTONÁUTICA ASTURIAS portarà a terme una activitat solidària consistent en una sortida amb motos d’aigua amb nois i noies de l’associació PREDIF. Això és la Soci!  

DIMECRES 5 d’OCTUBRE

SENDERISMO ALICANTE cita el seu grup per completar la ruta Silla del Cid a la localitat de Petrer, d’una durada aproximada de quatre hores. Per a no pèrdre-se-la!

DIJOUS 6 d’OCTUBRE

HISTÒRIA MALLORCA organitza l’excusió a Llucmajor ‘Cometagiróavión’ per visionar el documental sobre l’invent de Pere de Son Gall, precursor de l’helicòpter. Pinta interessant!

CAMINANTS BARCELONA convoca el grup per completar la sortida als Espais Naturals del Delta del Llobregat.  

DIVENDRES 7 d’OCTUBRE

GOLF GIRONA organitza la setana Jubilats Cup de Pitch&Putt, al club de Mas Pagès.  

DISSABTE 8 d’OCTUBRE

ACTIVIDADES SUBACUÁTICAS VALENCIA organitza una sortida a Benidorm per fer immersions en diversos punts seleccionats, amb la col·laboració del Nissos Benidorm Dive Center. T’hi apuntes?

DIUMENGE 9 d’OCTUBRE

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca els seus triatletes per participar en el Trail Turdetania Guillena, una cursa que té lloc a través de senders, pistes forestals, tallafocs… Som-hi! 

Entrada anterior
Apunta’t a l’Ikigai, és tot un descobriment!
Entrada següent
Astúries fa sonar els motors de la solidaritat
Menú