Astúries fa sonar els motors de la solidaritat

Karting Asturias comparteix un ral·li de muntanya amb joves discapacitats. Ho van tornar a fer! Karting Asturias és una secció que no desaprofita cap oportunitat per organitzar activitats solidàries per ser compartides amb grups de gent vulnerable o que necessiten més que altres que se’ls doni un cop de mà.

          L’última experiència dels col·legues asturians va ser força sonada i fins i tot va cridar l’atenció de la televisió autonòmica d’Astúries, que els va dedicar un reportatge.

‘Buggies’ i ‘Quads’

“Se’ns va ocórrer convidar els amics de d’ASPAYM per compartir una jornada de rallis per la muntanya”, explica un dels components més actius en accions solidàries de la secció asturiana, José Miguel Luque.

          Dir i fet, Karting Asturias es va encarregar de tots els preparatius per llogar una ‘escuderia’ de ‘buggies’ i de ‘quads’, és a dir, de vehicles i motos de muntanya, per dur a terme un ral·li de muntanya molt autèntic, per rutes que travessen els meravellosos boscos de Cangas de Onís. Espectacular!

Emocions compartides

L’objectiu era compartir aquesta experiència tan ‘guapa’ amb amics de la delegació asturiana de la Federació ASPAYM, els responsables de la quals van mostrar-se molt receptius amb la proposta.

          “Agraïm molt als amics asturians de la Soci, que ens hagin muntat aquesta activitat tan maca i amb tan de sentit, ja que per a una persona discapacitada, en molts casos per accident o malalties degeneratives, poder viure l’experiència de conduir o anar damunt d’un vehicle d’aquestes característiques és molt gratificant”, ens va explicar.

Reportatge a la TV asturiana

El programa ‘Caballos de Metal’, especialitzat en el món del motor, que emet la TPA, la televisió autonòmica del Principat d’Astúries, va dedicar un reportatge a l’activitat de la secció de karts de la Soci, amb declaracions dels nostres companys i de joves amb discapacitat d’ASPAYM que van participar en el ral·li solidari.

          Un d’ells va enviar aquest missatge davant de la càmera: “Què dir de la Soci? Que és una associació formada per empleats de la Caixa que, juntament amb els voluntaris de l’entitat, sempre son allí, per col·laborar amb nosaltres i ajudar-nos”…

          Soci, voluntaris, solidaritat!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 3 AL 9 D’OCTUBRE
Entrada següent
Pesca Huelva i Gastronomía Andalucía Occ., per la solidaritat
Menú