Apunta’t a l’Ikigai, és tot un descobriment!

Ho diuen els japonesos: tothom té un ikigai, és a dir, un motiu per existir.

          Es veu que alguns ja l’han trobat i són conscients del seu ikigai, i d’altres el portem a dins, però encara l’estem buscant.

          Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, és una cosa que dóna satisfacció, felicitat i significat a la vida. Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç.

Dijous 13 d’octubre

El dijous 13 d’octubre, a les 19.00h i en doble format: presencial i online (a través de la plataforma Zoom), et convidem a participar en el taller d’Ikigai que t’ofereix la Soci, impartit per Sílvia Leiva, professora d’Educació Emocional, Coach Certificada (International Coaching Federation), Màster en Desenvolupament personal i lideratge (Universitat de Barcelona) i Facilitadora de Mindfulness (ICE-Universitat de Barcelona).

De què va?

El programa de la sessió, d’una hora i mitjà, comença amb descobrir el secret de les zones blaves, per endinsar-nos en l’aprofundiment del què és l’ikigai: el camí cap a una vida plena. També es parlarà de com ens sentim quan vivim en propòsit i del què succeeix si no ho tenim en compte…

          T’hi apuntes?… Ben fet!

Entrada anterior
Apunta’t a Pilates, paga la pena!
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 3 AL 9 D’OCTUBRE
Menú