QUÈ FEM?… SETMANA DEL 14 AL 20 DE NOVEMBRE

La setmana del 14 al 20 de NOVEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 14 de NOVEMBRE

JOCS DE TAULA MALLORCA hi posa el tapet i obre les cartes per a la disputa de la Lliga Triple de Nadal del joc del Truc, que tindrà lloc fins al 16 de desembre!

DIMARTS 15 de NOVEMBRE

ACTIVITAT SOCI: a les 10 hores a la seu social, fem un ‘Esmorzar-Col·loqui’ amb el notari Joan Rúbies Mallol, per conversar sobre les claus per tenir cura i ordenar el nostre futur i el dels nostres éssers estimats. Interessant!

LECTURA BARCELONA convoca els seus a la sessió del Club Lectura per analitzar l’obra ‘La promesa del alba’, de Romain Gary.  

DIMECRES 16 de NOVEMBRE

KARTING TENERIFE convoca els pilots de la seva escuderia per a la disputa del Gran Premi Social de Tardor, que tindrà lloc al circuit La Esperanza.

DIJOUS 17 de NOVEMBRE

BRIDGE BARCELONA convoca els seus membres a prendre part en la Pool Didàctica que començarà a la les 12.00h i durarà fins a les 13.30h. 

DIVENDRES 18 de NOVEMBRE

GASTRONOMÍA TENERIFE i JUEGOS DE MESA TENERIFE ha convocat al seu personal per reiniciar les activitats gastronòmiques i de jocs de taula que tant trobàvem a faltar. Es tracta d’unes trobades que són tot un ‘clàssic’ en les activitats associatives de Tenerife, en què es combina el bon àpat amb partides del joc de l’Envite, el joc de cartes canari, puntuables per al Torneig Social d’Envite de la secció Jocs de Taula Tenerife. ‘Peto, potas y…

DISSABTE 19 de NOVEMBRE

XI COPA ASSOCIACIÓ DE BÀSQUET A GRANADA: organitzada per la secció Baloncesto Granada, les seccions d’aquest esport hi estan convocades per disputar l’onzena edició de la copa estatal de bàsquet associativa, que es jugarà el pavelló Bola de Oro, on des de les 9 del matí es començaran a jugar els partits i el concurs de triples. La final està prevista per a les 18.30 de la tarda. Visca la Copa!

ACTIVITAT SOCI: ‘Open Padel Day’ és una convocatòria oberta a tots els associats i empleats de CaixaBank i la Fundació, a participar en un torneig de pàdel exprés, per a tota la família, que tindrà lloc a les pistes del Club Natació Montjuic. Som-hi!

CAMINANTS BARCELONA durà a terme la sortida per completar la ruta entre la localitat de Moià fins a l’ermita de Santa Maria de Marfà. Fa bona pinta!

DIUMENGE 20 de NOVEMBRE

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA es trobaran per participar en la cursa de fons ‘Cros 3Turons La Diablada’. Ànims!  

Entrada anterior
La Caelum triomfa al festival ‘Catalunya Coral’
Entrada següent
La Teatral estrena ‘ADN’ al CaixaForum
Menú