La Caelum triomfa al festival ‘Catalunya Coral’

Espectacular! Amb el públic entregat, dedicant una calurosa i sentida ovació! D’aquesta manera es va acomiadar de l’auditori la Coral Caelum, després de donar-ho tot dalt l’escenari en el festival ‘Catalunya Coral’, que va tenir lloc en el marc emblemàtic i profundament inspirador de la Seu Vella de Lleida.

Seu Vella de Lleida

La formació de la secció Cant Coral Barcelona, amb Josep Mitjans, com a una de les veus de baríton del conjunt alhora que delegat, al capdavant, va participar en qualitat de convidada en aquest certamen organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals, de la qual en foma part.

Repertori clàssic

Així, sota la direcció del director Òscar Peñarroya, i amb acompanyament de pioano, la Caelum va interpretar un repertori que va començar amb els Notturni, de Mozart, i va continuar i culminar amb els Nocturnos de la ventana, del compisitor Francesc Vila (de qui enguany es commemora el centenari del seu naixement), sobre poemes de García Lorca. La Caelum ho va brodar!

Festival ‘Catalunya Coral’

Des de fa dècades, la FCEC organitza el Catalunya Coral, que duen a terme corals d’arreu del país, sempre amb una formació com amfitriona, de la demarcació on se celebra, i dues corals d’altres llocs, “en una tasca encomiable de divulgació del cant coral arreu del nostre país”, segons explica Josep Mitjans, poca estona després d’haver cantat.

          “Estem molt contents d’haver pogut participar en aquest concert i ha estat tot un honor tenir l’oportunitat de cantar en un escenari tan imponent i per a un públic que ens ha tractat tan bé”, conclou un delegat feliç. Enhorabona!

Entrada anterior
Golf Sevilla fa un torneig per als nous inscrits
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 14 AL 20 DE NOVEMBRE
Menú