La Teatral estrena ‘ADN’ al CaixaForum

Serà el 23 de novembre! La Teatral no s’atura! Sota la direcció d’Àngels Sellés, els actors i actrius de la companyia de teatre de la Soci, estem parlant de tres generacions d’artistes, estan acabant de polir la seva propera estrena.

          Es tracta de l’obra ‘ADN’, escrita per la mateixa directora: “estem assajnt de valent i esperant que arribi la data per mostrar i compartir tota la feina feta amb el nostre públic”.

          I la data de l’estrena, insistim, és el 23 de novembre vinent. I atenció, perquè l’escenari és, ni més ni menys, que l’imponent Auditori del CaixaForum.

Egocentrisme versus família

Pel que fa a l’obra, ‘ADN’ ens parla de Matías, un pilot d’aviació egocèntric i faldiller, que sempre ha mantingut una relació distant, física i emocional, tan amb la seva dona, Carol, com amb els seus fills.

          Al quedar-se vidu, viu a casa seva amb una minyona, Dorotea, i comença a tenir una vida molt tranquil·la, un fet inusual. Però un esdeveniment senzill i inesperat trastocarà la seva nova i ‘plàcida’ vida.

          A partir d’aquí procurarà acostar-se als seus fills, amb unes tècniques matusseres… El desenllaç de la trama  deixa a tota la família estorada…

          No ens la perdrem!   

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 14 AL 20 DE NOVEMBRE
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 21 AL 27 DE NOVEMBRE
Menú