QUÈ FEM?… SETMANA DEL 12 AL 18 DE DESEMBRE

La setmana del 12 al 18 de DESEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 12 de DESEMBRE

HISTÒRIA BARCELONA convoca els seus membres per iniciar les conferències d’Història de la Música, que en aquesta primera trobada repassarà dfer la figura de Fanny Mendelssohn, una de les compositores més destacades del Romanticisme musical europeu, que va desenvolupar la seva obra a Berlín, deixant sobretot unes inesborrables partitures de ‘lieder’ i música per a piano.  

DIMARTS 13 de DESEMBRE

LECTURA BARCELONA convoca els seus membres per dur a terme una sessió amb l’escriptora Cristina Fernández Cubas, per comentar la seva última obra, ‘La habitación de Nona’.  

PÁDEL CÓRDOBA disputa el seu Torneig Social de Nadal, amb la inscripció oberta per a tots els seus membres.

GOLF GIRONA disputa el seu XII Torneig Social Jubilet’s Cup, a les instal·lacions del Club Costa Brava de Santa Cristina d’Aro.

DIMECRES 14 de DESEMBRE

CASTRONOMIA BAIX EMPORDÀ celebra la Trobada Gastronòmica a l’Hotel S’Agaró, on un equip de cuiners de la secció prepararà el sopar per a la resta de membres, amb la supervisió del xef de l’hotel. Pinta bé!   

ACTIVITAT SOCI: TALLER DE TEATRE INFANTIL, que es durà a terme a la seu social, en horari de tarda; es tracta de fer un assaig per preparar una versió lliure dels ‘Pastorets’ que es representarà en la festa Nadal a la Soci del dia 17 de desembre. Som-hi!

KARTING TENERIFE convoca la seva escuderia de pilots per disputar l’últim  Gran Premi Social de Karts corresponent a la temporada 2022.

DIJOUS 15 de DESEMBRE

GASTRONOMÍA VALENCIA convida els seus membres a participar l’Àpat de Nadal que la secció valenciana portarà a terme al número 54 del carrer Jesús Morante Borrás. No te’l pots perdre!

GOLF MENORCA disputa la primera ronda de la Copa Social Nadal 2022, que es comença a jugar el dia 15 i s’acabarà el dia 18 de desembre.

DIVENDRES 16 de DESEMBRE

DISSABTE 17 de DESEMBRE

GOLF MÁLAGA ho té tot a punt per dur a terme el seu VIII Torneig Social, que tindrà lloc al club Cabopino Golf.

HISTORIA GRANADA cita la seva gent per dur a terme una visita a l’emblemàtic barri de la Magdalena

MÚSICA MODERNA BARCELONA tindrà un dels seus grups, La Banda, oferint un concert benèfic, en què repassarà el seu repertori de versions de clàssics del rock i del pop, nacional i internacional, a la Palma de Cervelló a benefici de la ‘Marató de TV3’. Bravo!

LA FESTA NADAL A LA SOCI, per a tots els membres de l’Associació que hi pugueu assistir, se celebrarà a la seu social del carrer Sardenya, amb un programa d’activitats i sorpreses per a tota la família. Vine a celebrar el Nadal a la Soci!   

DIUMENGE 18 de DESEMBRE

TRIATLÓN Y CARRERAS POPULARES MADRID disputa la 10K Villa de Aranjuez. Caram!  

CICLISME GIRONA organitza una sortida solidària amb bicicleta gravel o btt a benefici de la ‘Marató de TV3’. Ben jugat!

ATLETISMO BURGOS fa una crida als seus corredors perquè s’animin a participar en la 44ª edició del Cross ‘El Crucero’, amb recorreguts de 7 km i 9,5 km. Som-hi!

Entrada anterior
Gaudir de la Soci per streaming
Entrada següent
El notari Rúbies ens va posar al dia sobre testaments
Menú