El notari Rúbies ens va posar al dia sobre testaments

No tots hem fet testament, i hauríem de fer-lo. En canvi, tots tenim consultes, dubtes, inquietuds i preguntes per respondre sobre què cal fer, què és el més aconsellable i què no, amb el nostre patrimoni.

          El que està molt clar, és que no sempre es té l’oportunitat de poder dirigir-nos de manera informal a un notari perquè, des de la seva autoritat en la matèria, ens aconselli i faci observacions sobre temes diversos referents a les voluntats testamentàries.

Explicacions i aclariments

Per què hem de fer testament, en quines condicions, de quina manera, la importància de fer constar clàusules que contemplin aspectes concrets, el testament vital…

          Aquests, entre altres, van ser alguns dels temes que va repassar el notari, Joan Rúbies Mallol, que en una conversa mantinguda amb el periodista Joan Beumala, ens va donar “algunes de les claus per ordenar el patrimoni i el dels nostres éssers més propers”.

Èxit de convocatòria

L’acte va ser un èxit de convocatòria inqüestionable, ja que més d’un centenar de companys i companyes van omplir a vessar l’auditori de la seu social del carrer Sardenya per assistir-hi. I no pocs, van aprofitar el torn obert de preguntes per consultar aspectes concrets amb el notari Rúbies.

          Després de la sessió, es va servir un esmorzar entre els assistents. L’acte s’emmarca en el conjunt d’activitats socials que la Soci organitza per als seus membres.

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 12 AL 18 DE DESEMBRE
Entrada següent
Festa de Nadal a la Soci
Menú