Gaudir de la Soci per streaming

L’obra ‘ADN’, que la secció Teatre Barcelona-la Teatral va estrenar a l’auditori del CaixaForum i després va representar també a la seu social de la Soci, es va poder seguir en directe des de qualsevol punt, amb l’única condició d’estar connectat a l’enllaç de la plataforma Zoom, que la Soci va posar a disposició de tots els associats.

          I la iniciativa va ser molt ben acollida, ja que ens han arribat testimonis de companys i companyes que van seguir la restransmissió des de casa i en família, o des d’alta mar, a bord d’un creuer per l’Atlàntic.

Bona acollida de públic

D’altra banda, el públic que va asistir en directe a alguna de les quatre representacions, van quedar satisfets tant de la historia, la interpretació i la posada en escena.

          Per exemple,

Streaming, gaudir de casa

Les retransmissions d’espectacles, concerts, obres de teatre i conferències, en directe a través de la plataforma d’streaming és un servei que la Soci posa a disposició del col·lectiu amb la doble voluntat, una, de difondre aquells actes de creació entre tot el col·lectiu i, dues, superar les barreres de la distància per convertir en transversals i per a tothom les activitats que es fan en el marc de la Soci.

Entrada anterior
Menorca, el golf és una gran ‘excusa’
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 12 AL 18 DE DESEMBRE
Menú