QUÈ FEM?… SETMANA DEL 10 AL 16 D’OCTUBRE

QUÈ FEM?… SETMANA DEL 10 AL 16 D’OCTUBRE

La setmana del 10 al 16 d’OCTUBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 11 d’OCTUBRE

SENDERISMO ALICANTE cita el seu grup per completar la ruta circular Ibi, una ruta molt entretinguda que comença amb una pujada exigent fins arribar al Mas de Foiaderetes, que tot seguit se suavitza fins a la Cava del Barber, recentment restaurada. El descens és molt bonic a través de la zona de Molins d’Ibi, amb aigua per refrescar-se i mullar-se els peus, si es vol i no fa fred!…  Per a no pèrdre-se-la!

DIJOUS 13 d’OCTUBRE

HISTÒRIA MALLORCA organitza l’excusió a la Granja d’Esporles, amb motiu del tancament definitiu d’aquest espai emblemàtic, que ja apareix al ‘Llibre del Repartiment’ i que durant molts anys ha pogut ser visitada per contemplar la col·lecció d’eines de nostre avior. La seva venda a uns inversors estrangers ha provocat el seu tancament al públic. Es tracta d’una visita guiada per conèixer la història i particularitats de la granja. Després el grup dinarà al restaurant Canet. Som-hi doncs!  

CAMINANTS BARCELONA convoca el grup per completar la ruta de Bigues i Riells. Pinta bé!

DISSABTE 15 d’OCTUBRE

CICLISME GIRONA participa en l’OncoBike 2022, una prova solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena. Es tracta d’un repte esportiu i solidari dirigit als aficionats al ciclisme de muntanya. Per poder formar equip, calen de 4 a 6 bikers! Ens hi apuntem?…

DIUMENGE 16 d’OCTUBRE

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca els seus triatletes per participar en el Triatló 100×100 Half l’Estartit. Som-hi! 

Entrada anterior
Tast d’olis i visita al Castell de Pallargues
Entrada següent
Trobada de Caminants i Senderistes a Lleida
Menú