Trobada de Caminants i Senderistes a Lleida

La Soci va fent camí, caminant… Del 3 al 8 d’octubre, a Lleida, ha tingut lloc la Trobada Associació de Caminants i Senderistes de l’Associació.

          Es tractava de reunir un bon nombre de companys i companyes que cada setmana surten a fer rutes amb les seves seccions als seus territoris per intercanviar experiències, tornar-se a saludar o saludar-se per primera vegada. I segon punt: es tractava de descobrir nous camins i paisatges amb companys i companyes de diversos llocs.

Experiència Soci!

Al capdavant de l’organització hi ha estat el delegat de la secció amfitriona de la trobada, Joaquim Manau, de Caminants Lleida, que juntament amb el seu equip, va programar una sèrie de rutes magnífiques que va enamorar tots els participants.

          Així, el grup va dur a terme, durant tota la setmana passada, uns recorreguts per diversos racons de la Terra Ferma, començant per Lleida ciutat, a la qual es va dedicar tota una jornada sencera, completades amb un programa d’etapes preciós: pel Canal de l’Urgell a les Borges Blanques, pel Parc Nacional d’Aigüestortes, per Vielha, Bagergue, Arties, Banys de Tredòs i Salardú…

          Senzillament, una trobada magnífica! Hi van assistir companys i companyes d’Alacant, de Barcelona, de Tarragona i de Lleida; que, en total, passaven sobradament de la trentena. Això sí, a la propera, esperen ser més!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 10 AL 16 D’OCTUBRE
Entrada següent
Visca el ‘derbi’ gironí! de futbol sala
Menú