Pàdel, renovats i amb molta marxa

Pàdel Barcelona torna a l’activitat amb un calendari de partits intens que es disputen en dos clubs. “Mantenir la bona forma física tot fent un esport molt agraït, ja que amb poca pràctica et permet jugar i passar-ho bé i, a més a més, estimula les relacions personals, ja que es juga amb parelles”, explica un dels components de la reactivada Pàdel Barcelona.

          Reactivada perquè, després de restar inactiva durant un temps, des del mes de març d’enguany, un grup de companys i companyes van decidir refundar-la. I ho han fet amb moltes ganes i empenta.

          “Juguem un mínim de tres dies a la setmana, de forma regular i la veritat és que ens ajuda a tots a cremar adrenalina, oxigenar la ment i fer relacions amb els altres companys”.

Dos clubs

Pàdel Barcelona disputa els seus partits i torneigs socials en dos clubs, “un a Barcelona i un a Cornellà”, precisa el delegat, Jordi Sumalla. Concretament, es tracta del Club Valldaura i el Cornellà Indoor, respectivament.

          El sistema de participació és automàtic: “setmanalment es van oferint les places vacants, amb un mínim de 36 places, i nosaltres ens hi anem inscrivint”.

          Pàdel Barcelona organitzat campionats de parelles mitxes, per a generacions diverses i nivells diferents. “Companys i companyes de totes les edats, i que en sàpiguen més o menys, són benvinguts i benvingudes”.

          El pàdel els uneix i la Soci fa la resta…

Entrada anterior
Pàdel Empordà, secció amb molt bona acollida
Entrada següent
Abraçada solidària de Gastronomia Jaén
Menú