Abraçada solidària de Gastronomia Jaén

Voluntaris de la secció andalusa van serveir menús a famílies amb risc d’exclusió social. Ens ho explica, en primera persona, el delegat de la secció Gastronomía Jaén, Rafael Redecillas:

“L’activitat del PAS va ser genial, hi vam participar sis voluntaris de la secció Gastronomia Jaén. La nostra participació va ser al final de l’activitat amb el lliurament dels menús entre les famílies que estan actualment dins del projecte Jaén Solidari, ja que per protocol de seguretat no vam poder participar a l’elaboració.

Vam repartir gairebé la meitat dels menús preparats per a 45 famílies, és a dir, unes 125 persones. Vam col·laborar-hi durant quatre jornades completes.

L’activitat i l’experiència va ser molt gratificant, sobretot per l’ajuda que vam poder aportar a persones en risc d’exclusió i a la vegada colpidora, en obrir els ulls a una realitat que per nosaltres afortunadament sembla molt llunyana, però que existeix i cada cop més arrelada, una realitat a què ens estem immunitzant i se’ns està ‘normalitzant’.

Gratificant i alhora colpidora

En resum, sortim tocats emocionalment en comprovar la realitat de moltes famílies de Jaén.

I vam sortir-ne igualment ‘recompensats’ per l’agraïment que van manifestar tant les famílies com Jaén Solidari a la nostra Soci per la nostra col·laboració per ajudar col·lectius en risc d’exclusió.

I, finalment, vam sortir-ne amb una càrrega anímica a les nostres piles, per continuar col·laborant i lluitant per aquesta societat ara més que mai amb moltes desigualtats. Una abraçada solidària, a tots i totes”.

Entrada anterior
Pàdel, renovats i amb molta marxa
Entrada següent
Amor, pandèmia i Teatral!
Menú