Pàdel Mallorca disputa el seu Torneig Social

Les pistes del Fit Point de Palma van estar completament ocupades pels padelers mallorquins de la Soci, que hi van disputar el Torneig Social que la secció Pàdel Mallorca va organitzar per a tots els seus membres, amb el nou delegat, Toni Vadell, al capdavant. 

            Es tractava del primer campionat organitzat per la secció mallorquina des que va esclatar la pandèmia, per la qual cosa l’esdeveniment estava envoltat d’un component emotiu afegit. “Feia molt de temps que no podíem trobar-nos i ens va fer molta il·lusió fer-ho”, explica el delegat mallorquí.

            Durant tota la jornada, els companys i companyes padelers van jugar de manera intensa, en uns partits en què, sobretot, es feien evidents les ganes de jugar a pàdel, més enllà del resultat. Així, a les pistes de pàdel de les instal·lacions que van acollir el torneig es va viure “una jornada esportivament intensa i molt entretinguda”.

LADILLO: Dues categories

En format de pàdel express, es van formar dos quadres de competició. En la primera categoria, la parella formada per Joan Martín i Antoni Vadell va aconseguir el primer lloc, mentre que Joan Miralles i Jaume Alemany van assolir el sotscampionat.

            Pel que fa a la segona categoria, Manolo Serra i Pep Cavaller van ser els que van tenir el millor dia i van guanyar el torneig, mentre que Llorenç Munar i Llorenç Fresno es van fer amb el segon lloc.

            Després del torneig i seguint totes les normes de seguretat per la pandèmia, es va procedir a l’acte de lliurament de premis al qual també hi va assistir el coordinador balear, Enric Ferrer Motos. Punt, joc i set. Guanya, Pàdel Mallorca!

Entrada anterior
Atletismo Burgos i la San Silvestre més solidària
Entrada següent
Fotografia Madrid imparteix cursets telemàtics
Menú