Fotografia Madrid imparteix cursets telemàtics

Una de les propostes amb les quals la secció Fotografia Madrid està guanyant nous seguidors, és la dels cursos en línia a través de convocatòries per la plataforma Zoom.

          L’última experiència registrada per aquesta redacció, va ser el taller virtual d’iniciació a la fotografia digital que els aficionats madrilenys a la fotografia van dur a terme, amb el delegat Rafael Toval al capdavant: “En aquesta ocasió vam tenir una participació de nou interlocutors, alguns des de fora de casa seva i fent fotografia de carrer i altres des del Zoo de Madrid; es a dir, amb connexions de mèrit”.

Primer any

Fotografia Madrid està a punt de completar el seu primer any de trajectòria. En un context certament complicat, això és obvi, el seu delegat en fa aquesta valoració: “Just quan estàvem a punt de començar els nostres primers cursets d’aprenentatge, va començar la pandèmia per la qual cosa vam haver de restar inactius, ja que les reunions que havíem previst s’haurien de fer en espais tancats i com que som més de deu inscrits, les restriccions de les autoritats ens ho van impedir”.

Sessions virtuals

De totes maneres, les ganes de tirar endavant el projecte i les possibilitats que actualment ens ofereix la tecnologia de les comunicacions, va fer que “gràcies a la plataforma Zoom de la Soci, vam poder recuperar les nostres il·lusions per començar a impartir els cursets d’aprenentatge per, més endavant, quan es puguin tornar a fer petites sortides, quedar per poder posar en pràctica el que hem aprés”.

Intercanvi de coneixements

A més a més, el delegat madrileny  remarca el fet que, gràcies a les sessions telemàtiques, “hem descobert que en la secció hi tenim uns grans professionals en diverses tècniques de la fotografia que pensem explotar en benefici de tot el grup”.

            Fotografia Madrid és, sens dubte, una proposta molt interessant.

Entrada anterior
Pàdel Mallorca disputa el seu Torneig Social
Entrada següent
Pádel Málaga disputa i gaudeix el seu torneig social
Menú