Pádel Málaga disputa i gaudeix el seu torneig social

Informa Gustavo Ruiz, delegat de Pádel Málaga.

La secció Pádel Málaga va dur a terme, el passat 13 de febrer, la segona ‘pool’ de l’any. La segona, perquè el nostre compromís és intentar celebrar una cada mes.

          El que tenim tots clar és que venim a divertir-nos però som competitius, això sí, som també uns ‘gentleman’ a les pistes. Tots nosaltres: bola dubtosa?, es repeteix sempre …

          La novetat aquest any és que hem decidit celebrar les ‘pool’ a dissabte, per allò de que aquí no hi ha excuses de treballs i reunions inesperades, ia més amb aquest clima malagueny seria un malbaratament no amarar de vitamina D…

          Per a l’ocasió, vam estrenar l’obsequi final de temporada, una magnífica samarreta d’entrenament de la marca a40grados Sport & Style.

Partits molt disputats

La ‘pool’ de febrer ha estat una de les més competitives i ajustades pel que fa a resultats esportius, ja que dues hores i mitja dóna per disputar bastants partits creuats, d’una durada sobre la mitja hora, tots molt disputats.

          A propòsit, tots ens alegrem de recuperar la participació de Curro ‘el Chiqutín’, que va demostrar estar cada veus més recuperat de la seva lesió i amb la seva magnífica ‘esquerra’ que ha començat a funcionar de nou.

qVal a dir que el Torneig Social de Pádel Málaga es va disputar seguint els protocols de seguretat establerts per les autoritats.

          Així, després d’una jornada molt intensa ens acomiadem i quedem per a la propera cita, que esperem poder culminar compartint unes merescudes cervesetes a la fi del torneig.

          En aquesta ocasió, a causa de les restriccions vigents, no ha pogut ser … Pádel Málaga, ens ho vam passar d’allò més bé!

Entrada anterior
Fotografia Madrid imparteix cursets telemàtics
Entrada següent
Pàdel Barcelona ha tornar amb empenta, i per quedar-se
Menú