Pádel Ávila: torneig americà de pàdel i celebració de fi de temporada

El 25 de novembre, les pistes de pàdel a Àvila van ser testimonis d’un emocionant torneig americà que va marcar el tancament triomfal de la temporada. Va ser una jornada plena d’emocions, rialles i competició en què la participació va ser realment alta. Els amants del pàdel a Àvila es van congregar per gaudir d’un dia ple d’esportivitat i companyonia.

La Soci a Àvila ha demostrat estar més activa que mai, tot consolidant la seva presència a la província. Actualment, disposa de tres vibrants seccions: Pádel, Caminantes i Gastronomía. La passió pel pàdel s’ha convertit en un pilar fonamental, que ha atret entusiastes de totes les edats i nivells, i ha promogut la creació de noves seccions a la zona, com la de Caminantes, per explorar nous senders junts, o la de Gastronomía, per gaudir d’exquisides experiències culinàries.

A més, la secció de Ciclismo està en projecte, expandint les oportunitats per als amants de les dues rodes. Aviat, Àvila serà testimoni d’emocionants rutes ciclistes organitzades per la Soci, brindant als membres una nova manera de connectar amb la província i gaudir de la natura. Si estàs interessat en formar part d’aquesta nova secció, pots posar-te en contacte amb la Soci a ssee@lasoci.org, indicant el teu nom i cognoms.

Aquest esdeveniment no només ha estat un tancament de temporada, sinó també un testimoni del creixement i la vitalitat de la Soci a Àvila. Agraïm a tots els participants, col·laboradors i membres per fer gran aquest torneig i celebració. Que la passió per l’esport i la cultura continuï unint la nostra comunitat a Àvila!

Entrada anterior
Èxit solidari: No Time i Los Otros a favor de Mans Unides
Entrada següent
Història Mallorca creix i continua amb les sortides culturals
Menú