Història Mallorca creix i continua amb les sortides culturals

El 23 de novembre, un total de 60 companys i companyes de la secció d’Història Mallorca van experimentar una nova jornada enriquidora amb una visita a tres llocs emblemàtics: l’església de La Sang i l’edifici de La Misericòrdia. Amb un augment constant de la participació dels membres, la secció està més viva que mai.

La visita va començar a l’església de La Sang, un lloc que, per a molts catòlics mallorquins, ocupa la posició més important com a centre religiós, just darrere del Santuari de Lluc. El grup va explorar les riqueses històriques i artístiques d’aquesta emblemàtica església, absorbint l’atmosfera única i venerant la importància cultural.

Seguidament, els membres es van dirigir cap a l’edifici de La Misericòrdia, l’edifici públic, no quarter militar, més gran de la ciutat de Palma, que manté una importància significativa en la història local.

Durant la visita, també es va fer una parada a l’Aljub, un espai restaurat que recollia les aigües de pluja per al consum propi. Aquest lloc especial ha estat restaurat i posat a disposició del públic per preservar i compartir la rica història de la ciutat.

La jornada va concloure amb un dinar de germanor de Nadal, tot afavorint la convivència i l’intercanvi d’experiències entre els membres de la secció. Amb aquesta creixent participació i entusiasme, Història Mallorca demostra el seu compromís amb la preservació i difusió del patrimoni cultural local.

Entrada anterior
Pádel Ávila: torneig americà de pàdel i celebració de fi de temporada
Entrada següent
Trobada de Pàdel Empordà i Pádel País Vasco
Menú