Èxit solidari: No Time i Los Otros a favor de Mans Unides

En una nit carregada d’emocions i solidaritat, els grups No Time i Los Otros, de la secció Música Moderna Madrid encapçalada per Paco Gómez, es van unir en un concert extraordinari que va congregar al voltant de 80 persones per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides.

L’esdeveniment, que va tenir lloc el 17 de novembre als locals de Ton i Son, a Alcorcón, va ser un gest de generositat i compromís social. Amb un repertori divers que va abastar diferents gèneres musicals, No Time i Los Otros van aconseguir crear una atmosfera única.

Pilar González Adrados, delegada de Mans Unides a Madrid, va poder gaudir del concert i va quedar encantada amb les dues bandes: “Moltes gràcies pel suport rebut. Ha estat un concert meravellós i ens encantaria poder tornar a comptar amb vosaltres en alguna altra ocasió per continuar lluitant contra la fam”, va comentar.

El concert solidari dels grups de Música Moderna Madrid no només va ser un èxit musical, sinó també un recordatori de la importància d’unir-se per combatre les injustícies. Quan es tracta de fer el bé, cada nota compta!

Entrada anterior
Gastronomia i Juegos de Mesa Tenerife: la combinació perfecta
Entrada següent
Pádel Ávila: torneig americà de pàdel i celebració de fi de temporada
Menú