Bàsquet Barcelona disputa su ‘All Star’

És la cirereta del ‘pastís’ del calendari de Bàsquet Barcelona. Per posar el punt final a la temporada, a les portes de l’estiu, cada any Bàsquet Barcelona organitza el seu particular ‘All Star’, és a dir, tal com ens explica el seu component i cronista oficial, Javier Aparicio Morales.

          Es tracta d’un partit que emmarca la festa de final d’exercici de la secció degana del bàsquet associatiu alhora que una de les històriques de la casa. El disputen dos equips formats per jugadors dels quatre equips que actualment competeixen en les competicions de la secció: Celtics, Jugoplastika, Can 60 i Barna Lakers.

          Després d’uns tres primers quarts força ajustats, finalment els verds de la ‘Conferència Oest’ es van imposar als grocs de la ‘Conferència Est’, per un marcador de 53 a 43. J. Garcia, amb els seus 17 punts, va contribuir decisivament a inclinar la balança a favor dels seus.

           A la finalització del matx, es va procedir a fer el repartiment dels trofeigs de la Temporada 2021/22. El Celtics s’ha erigit com el gran triomfador de la temporada, firmant el triplet de Lliga Social, Copa Social Joan Gavaldà i el 3×3 Social. Imbatibles!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 29 D’AGOST AL 4 DE SETEMBRE
Entrada següent
Paddle Surf Alicante, surant sobre les onades…
Menú