QUÈ FEM?… SETMANA DEL 15 AL 21 D’AGOST

La setmana del 15 al 21 D’AGOST, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMECRES 17 d’AGOST

GASTRONOMÍA BURGOS mobilitza el seu grup de companys i companyes per assumir el control d’avituallament i l’acompanyament en la marxa nocturna solidària que tindrà lloc a Burgos, amb l’objectiu de recollir productes d’higiene a favor de Creu Roja Espanyola.

DIJOUS 18 d’AGOST

GOLF TENERIFE disputa el seu Torneig de Golf, corresponent al Circuït Social 2022/23, al camp Golf del Sur, amb sortida a forat a partir de les 09.06 hores. Som-hi!

DIVENDRES 19 d’AGOST

GASTRONOMÍA HUELVA serà la responsable d’elaborar el pícnic que se servirà en el Campionat Infantil de Pesca ‘Virgen del Carmen’, que tindrà lloc a Huelva, organitzat per la secció Pesca Andalucía Oriental.

PESCA ANDALUCÍA OCCIDENTAL organitza el Campionat Infantil de Pesca ‘Virgen del Carmen’, per a tots els fills i filles dels membres de la Soci. El pícnic serà preparat per la secció Gastronomía Huelva.

DISSABTE 20 d’AGOST

GOLF MALLORCA organitza el primer Torneig de la Copa Social 5 Camps 2022, que es disputarà del 20 d’agost al 31 de desembre en els (cinc) camps de Son Servera (el de dissabte), Son Antem, Son Termens, Maioris i Andratx. Les sortides del primer torneig seran a partir de les 09.30 hores. Després de jugar, la secció organitza un dinar al mateix club i es lliuraran premis al guanyador del torneig. Puntuen els quatre millors resultats de cada torneig de cara a la classificació final acumulada de la Copa 5 Camps. 

VELA Y MOTONÁUTICA CÁDIZ organitza una sortida per navegar en veler de la classe ‘creuer’ i 43 peus, per gaudir de la posta de sol vista des de la platja de La Barrosa. La sortida es farà des del port esportiu de Sancti Petri (EPPA), a les 17.30 hores. La travessia durarà unes quatre hores.

Entrada anterior
Girona i Barcelona comparteixen la Copa Ryder
Entrada següent
Paddle Surf Alicante: equilibri i molta diversió
Menú