NÚRIA TORRALBA, TRIATLÓ I FONDISTAS BARCELONA

Els dimecres a la pàgina web de la Soci, toca ENTREVISTA. A continuació us presentem la delegada de TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA, la companya NÚRIA TORRALBA…

Què t’aporta el fondisme com a esportista i com a persona?

Núria: M’agrada córrer perquè és a l’aire lliure, i mentre corres vas xerrant amb les amigues, de llibres, de sèries de televisió, comparteixes opinions, preocupacions, i et deixes anar. A Barcelona tenim un munt de possibles rutes a fer, fem ‘running’ i turisme i ens ho passem molt bé.

Com es va crear la secció Triatló i Fondistes Barcelona?

Núria: Sincerament, no ho sé. Llegint la revista de la Soci, sempre em fixo i em fixava si hi veia a algú conegut a les fotos. A la secció, crec que em vaig apuntar al 2011, quan vaig començar a fer curses populars i em van dir que si formaves part de la secció, la Soci et subvencionava una part de les inscripcions.

La secció és mixta, quina valoració en feu?

Núria: Cap valoració especial. Potser l’esperit amb el que estem és una mica diferent, potser els homes son més competitius i els agrada més anar reduint temps, i proposant-se nous reptes, i les dones ho fem més pel plaer de córrer.

Quins son els teus tres esportistes d’elit favorits?

Núria: Et diré tres dones, una de la meva joventut: Arantxa Sánchez Vicario. admirava aquesta capacitat de sacrifici, que no donava cap pilota per perduda, inclús perdent, seguia lluitant. Del meu esport de joventut, el bàsquet, destacaria la Laia Palau, amb una carrera llarguíssima, carregada de títols

i de la meva afició actual, la malhaurada Emma Roca, que va morir l’any passat de  càncer, bombera professional, doctora en enginyeria biomèdica, ultra fondista, emprenedora i mare de 3, la varem conèixer en unes jornades sobre dona i esport, i em va enlluernar. Una crack. L’ordre, totes igual.

Entrada anterior
Música Popular Tenerife canta per al Centre Fasnia
Entrada següent
Historia València visita la Vila de Chelva
Menú