Música Popular Tenerife canta per al Centre Fasnia

No es tracta d’una activitat més, de les moltes que convoca la dinàmica secció dels cantaires canaris, Música Popular Tenerife, que es va crear precisament per contribuir a recuperar i difondre les composicions musicals populars autòctones entre la seva audiència.

          Una audiència formada, en un nombre important, pels avis i àvies de les residències geriàtriques i de persones grans, un dels escenaris que acostuma a freqüentar el grup.

          Una d’aquestes llars, a la quals Música Popular Tenerife hi ha assistit en diverses ocasions és el Centre de la Tercera Edat de la localitat de Fasnia, a uns 40 quilòmetres de Santa Cruz.

          Es dona la circumstància que els cantaires canaris feia més de dos anys que, a causa de la Covid, no havien assistit a aquest centre, per la qual cosa l’expectació era gran, tant entre els residents com entre els músics, “desitjosos de retrobar-nos amb un públic que apreciem molt”, explica el seu delegat, José Carlos Hernández.

Pla solidari

El retrobament va ser tot un èxit. Música Popular Tenerife va interpretar dotze cançons del seu extens repertori, davant d’un auditori que superava les 70 persones, entre residents, familiars i cuidadores.

          “Va ser poc més d’una hora de concert, en què vam notar molt l’escalf de la gent, que no va deixar de manifestar-nos mostres d’afecte”, remarca el delegat canari. L’activitat es va dur a terme en el marc del pla d’accions solidàries de la Soci.

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DE L’1 AL 8 D’AGOST
Entrada següent
NÚRIA TORRALBA, TRIATLÓ I FONDISTAS BARCELONA
Menú