MultiAventura Segòvia debuta muntant a cavall

La nova secció castellana va organitzar una ruta a cavall per a tota la família. Una molt entretinguda sortida per gaudir de la ruta per les pinedes de la Granja i Valsaín a cavall, entre boscos, rierols, vegetació, paisatge i un entorn preciós.

Muntar a cavall per la Serra de Guadarrama, les Muntanyes de Valsaín o pels voltants La Granja de Sant Ildefons i l’Embassament del Pontó… “En definitiva, un plaer”.

          La primera activitat de la recent creada secció MultiAventura Segòvia, amb Félix Toro al capdavant com a delegat, “va ser una passada”, certifica el delegat. I amb ell, parlem de com se’ls va acudir a aquest grup de companys i companyes castellans tirar endavant una secció d’aquestes característiques…

Per què MultiAventura Segòvia?

Jo sóc membre de “La Soci” des de fa molts anys i em sembla molt important la tasca que es fa des de la mateixa. A Segòvia no teníem cap secció activa i em va semblar interessant posar-la en funcionament per dos motius.

          El primer per donar a conèixer l’associació als nous companys i companyes que s’han incorporat de Bankia. I el segon, per realitzar activitats que ens permetin gaudir del ric entorn natural de què disposem a la província. Però el nostre objectiu va més enllà, les activitats estan obertes a companys i companyes de províncies limítrofs a qui estarem encantats d’acollir.

Quins tipus d’activitats organitzeu?

No estem tancats a cap activitat en concret, sempre la idea és desenvolupar activitats que ens permetin estar en contacte amb la natura. D’inici, estarà molt centrada en la realització de rutes a cavall per l’entorn del Parc Nacional de Guadarrama, també es mira la possibilitat de fer piragüisme… Però estem oberts a suggeriments dels associats.

Sou una secció familiar…

Sí, volem que les nostres activitats siguin totalment inclusives per a tots els membres de les famílies, de manera que ens permeti estrènyer lligams entre socis (que en molts casos ens coneixem per la feina) i les nostres respectives famílies. Perquè et facis una idea, les rutes a cavall es poden fer des d’aproximadament 6 o 7 anys.

Amb vocació de gaudir de l´entorn…

Per suposat. Ens aprofitarem del meravellós entorn natural que tenim i, en aquest sentit, volem explotar totes les possibilitats que ens brinda la nostra província, tenim la sort de comptar amb el Parc Nacional de Guadarrama, llocs com el Reial Lloc de Sant Ildefons…en relació a les activitats d´entrada ens centrem en rutes a cavall per l´entorn, però estem oberts a tot

Periodicitat?

La nostra intenció és fer com a mínim una vegada al mes, però ens anirem ajustant a la climatologia, períodes de vacances… Us hi esperem!

Entrada anterior
Pesca Huelva i Gastronomía Andalucía Occ., per la solidaritat
Entrada següent
La Teatral repeteix experiència a Can Brians
Menú