Menorca, el golf és una gran ‘excusa’

“Ens agrada el golf perquè ens permet trobar-nos amb els companys i companyes de la Soci. I és això que, després de participar el la XVII Copa Associació de Golf, no hem descansat”, proclama satisfet el delegat menorquí, Ignasi Gonyalons.

          I és així. Durant tot l’estiu i tardor, e la secció de Golf Menorca no ha descansat sinó que ha dut a terme una ‘agradable rutina’ de torneigs socials que, per exemple, han deixat moments de golf de qualitat, com les jornades del Torneig Social d’Estiu i la Copa Festes de Gràcia, “amb dues rondes molt competides, que van comptar amb la participació de tots els nostres jugadors”.

Molt gratificant

Això sí, a Menorca “tenim el handicap, mai tan ben dit, de tenir un únic camp, el del club Golf Son Park”, matisa el delegat, “tot i que, com ben sabeu, aquest esport nostre mai és igual”, continua, “i és que, si un dia hem fet un resultat magnífic i un altre dia tornem a repetir, resulta que pot ser que no n’encertem ni una, i així ens mantenim sempre motivats”, conclou.

          Ara bé: “el més gratificant de totes les trobades, és la possibilitat de passar una jornada amb els companys de la secció i ‘refresc’ del ‘forat 19’, que mai pot faltar i que, aquest sí, sempre emboquem a la primera!

Entrada anterior
Mar Roig: bussejar, menjar i ‘descansar’…
Entrada següent
Gaudir de la Soci per streaming
Menú