“Llenties i cigrons” per una bona causa

Ni una cadira buida per assistir a les representacions de Teatre Barcelona – La Teatral de “Llenties i cigrons”, de Fidel Rodríguez. Van ser tres funcions a la seu social i una a CaixaForum Barcelona, que es van convertir en una gran festa per al gaudi d’associats i convidats.

Amb humor i un pèl de crítica, l’Alícia i en Sebastià, a la ratlla dels setanta, lluiten per rebaixar tanta dedicació a tothom (siguin fills o nets, nores o gendres, teatre o coral) per retrobar el seu espai més íntim. Un espai que en més de 40 anys de convivència els ha estat molt gratificant, i que ara, justament ara, estan a punt de perdre.

Molt bona feina
Els sis intèrprets van aconseguir que el públic s’enamorés dels seus personatges. I cal esmentar que una de les protagonistes, M. Àngels Sellés, va haver de ser substituïda en la segona i la tercera funció a causa d’una trista pèrdua familiar. El recanvi va anar a càrrec de l’associat Jordi Martorell, que, després d’un petit retoc al guió, va reeixir amb escreix en el seu paper. La Teatral li agraeix la feina feta i, alhora, acompanya la M. Àngels en el seu dolor.

Teatre i solidaritat
Les representacions es van emmarcar en l’acció solidària de la Soci, i van comptar amb la col·laboració de Voluntariat de CaixaBank. Així, d’una banda, les funcions a la seu social van ajudar a recaptar fons per a l’entitat AJUTSI, Associació per l’ajut del sud de l’Índia. Una entitat que fa arribar l’educació a llocs on l’escolarització és precària. I, d’altra banda, la funció a CaixaForum va comptar amb públic en risc d’exclusió social, provinent de les entitats Germanetes dels pobres Tetuan, Germanetes dels pobres Gràcia, residència “El desert”, residència “La ginesta” i entitat Transformadors.

No et perdis l’obra a la videoteca del nostre web!

Entrada anterior
Pàdel Barcelona organitza el primer Torneig Mixt de Pàdel
Entrada següent
Història Mallorca explora el “Regne de Les Mallorques” al continent
Menú