Història Mallorca explora el “Regne de Les Mallorques” al continent

Del 18 al 22 de març, la secció Història Mallorca va emprendre una expedició cap al “Regne de Les Mallorques” al continent. El viatge va ser una immersió profunda en la riquesa històrica i cultural de les terres del Rosselló, el Conflent, la Cerdanya i les Omelades.

El camí va incloure algunes parades, com la visita al pintoresc barri antic i la majestuosa catedral de Girona, on els participants van poder gaudir d’arquitectura i història centenàries.

El viatge va continuar cap a Perpinyà, on van ser rebuts pel representant de l’Ajuntament, qui els va recordar l’emocionant notícia sobre les gestions en curs per a l’agermanament de Palma amb aquesta encantadora localitat.

El programa va portar els viatgers a altres destinacions fascinants, com Cotlliure, Elna, Bèziers, Montpeller, Narbona, Carcassona i Vilafranca de Conflent, per culminar a la localitat fronterera de Puigcerdà.

Els participants van viure uns dies densos, plens d’experiències culturals i gastronòmiques, així com moments de germanor i camaraderia. “El bon ambient i l’entusiasme compartit durant tot el viatge ja ens fan somiar en properes aventures”, comenta Damià Tomàs, delegat de la secció.

Amb aquesta enriquidora experiència, Història Mallorca continua amb el ferm compromís de promoure la cultura i el coneixement entre els seus membres.

Entrada anterior
“Llenties i cigrons” per una bona causa
Entrada següent
Bellesa natural i enginyeria sostenible al Parc de la Marjal
Menú