La Teatral al Concurs de Piera amb ‘Desconeguda’

“Ens han seleccionat la nostra obra per al Concurs de Piera!”, exclamava la seva autora, M. Àngels Sellés, quan va compartir la notícia amb la nostra pàgina web.

Efectivament, la Teatral ha estat seleccionada per participar en la 44a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, amb l’obra Desconeguda.

No cal dir que la satisfacció de l’Àngels és compartida per la totalitat dels actors i actrius de la companyia de la Soci. No devades, el Concurs de Piera és un dels certàmens de teatre amateur amb més història i solera de Catalunya.

“Des de sempre, que el nivell de les obres seleccionades en aquest concurs és molt alt, així com el de les companyies que s’hi presenten, que compten amb uns repartiments d’actors i d’actrius que fan gaudir als espectadors amb unes vetllades de teatre sensacionals”, explica l’Àngels.

En aquest sentit: “ens prendrem la nostra participació com un repte i alhora amb una enorme satisfacció”, afegeix l’autora i directora de la Teatral.

El dia D: 21 de novembre

El sorteig del calendari de les representacions de les companyies seleccionades, va determinar que la Teatral pugi amb Desconeguda a l’escenari del Teatre Foment de Piera (c/ de la Plaça, 16), el dissabte 21 de novembre a les 21.30 hores.

“Hi sou tots i totes convidats”, ens diu l’Àngels. Se seguiran totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Enhorabona i molta sort.

Entrada anterior
Els encanta submergir-se
Entrada següent
L’expedició de Montaña Madrid al Pirineu Navarrès
Menú