QUÈ FEM?… SETMANA DEL 21 AL 27 DE NOVEMBRE

La setmana del 21 al 27 de NOVEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 21 de NOVEMBRE

GOLF BARCELONA disputa el novè i últim torneig del XVII Obert Social de Seniors, al Golf Terramar.  

DIMARTS 22 de NOVEMBRE

BRIDGE BARCELONA convoca els seus membres a prendre part en la Pool Didàctica PD11 on-line i amb reserves limitades, que començarà a la les 18.30 i preveu finalitzar a les 20.00 hores. 

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ cita el seu grup per a una caminada per completar la Ruta del Corb, a la comarca de l’Alt Urgell.

DIMECRES 23 de NOVEMBRE

SENDERISMO ALICANTE convoca els seus membres per dur a terme la ruta del Reconco, de d’Onil. Es tracta d’un trajecte sorprenent, amb paisatges bonics, molta arbrada, senders i camins molt agradables.

TEATRE BARCELONA ‘LA TEATRAL’ estrena la seva obra ‘ADN’ a l’auditori del CaixaForum Barcelona a les 19.00 hores. Molta merda!   

FOTOGRAFIA GIRONA convoca els seus components per dur a terme la sortida al Pantà de Sau i Rupit, per practicar la técnica del paisatge.  

DIJOUS 24 de NOVEMBRE

HISTÒRIA MALLORCA convoca el seu grup per realitzar la sortida per completar la ruta de les Germanies a Palma, amb el punt de trobada a les 11 del matí a la Plaça de la Cort.

SENDERISMO TENERIFE ho té tot a punt per dur a terme la sortida a peu per la Reserva Natural del Chinyero, d’entre 10 i 13 quilòmetres, des del mirador de Los Poleros fins a San José de los Llanos. Som-hi!

DIVENDRES 25 de NOVEMBRE

TEATRE BARCELONA ‘LA TEATRAL’ porta l’estrena de l’obra ‘ADN’ a l’auditori del local social del carrer Sardenya, a les 19.00 hores. Molta merda!   

GOLF ALICANTE disputa el seu Torneig Social al club el Plantío, amb quatre sortides per a 16 jugadors, amb opció per completar el camp de 18 forats o fer 9 forats. La primera sortida és a les 08.24 hores.

DISSABTE 26 de NOVEMBRE

TEATRE BARCELONA ‘LA TEATRAL’ fa la seva tercera representació de l’obra ‘ADN’, la segona a l’auditori del local social del carrer Sardenya, a les 19.00 hores. Molta merda!   

VELA I MOTONÀUTICA BARCELONA torna a l’activitat amb una sortida en veler des del port del Masnou, amb una durada estimada d’unes tres hores, d’11.00 a 14.00, aproximadament. Es recomana portar roba còmoda i calçat esportiu. Som-hi!

GASTRONOMÍA SEVILLA organitza per als seus membres un Taller de Menjar Mexicà, en el format de CookStorming. Ganes de fer-ho!

DIUMENGE 27 de NOVEMBRE

TEATRE BARCELONA ‘LA TEATRAL’ fa una representació ‘extra’ en jornada dominical de l’obra ‘ADN’, la tercera a l’auditori del local social del carrer Sardenya, que en aquesta ocasió començarà a les 18.00 hores. Molta merda!   

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA convoca els seus corredors de fons per participar en la clàssica del calendari fondista barceloní com és la tradicional cursa popular Jean Bouin, que enguany celebra la seva 99a edició. ros 3Turons La Diablada’. Ànims!  

TRIATLÓN Y FONDISTAS EUSKADI convoca els seus corredors de fons per participar en la clàssica del calendari fondista basc, com és la Cursa Internacional ‘Desde Santurce a Bilbao’, que enguany celebra la seva 34a edició. Ànims!

Entrada anterior
La Teatral estrena ‘ADN’ al CaixaForum
Entrada següent
Vam visitar el Raval de Barcelona
Menú