Els encanta submergir-se

“Adaptant-nos a les mesures obligatòries definides, amb la “mascareta” i mantenint el distanciament obligatori, no ens va impedir de gaudir novament de l’esport que ens agrada i que volem practicar junts”.

          David Alfós, una vegada més al capdavant del grup de la secció Activitats Subaquàtiques Catalunya, defineix amb aquestes paraules l’estat d’ànim d’una secció que des que va poder tornar a organitzar activitats ha estat la més activa de la seva especialitat, quant a convocatòria de sortides.

Regust especial

Però la jornada d’immersió que els submarinistes catalans van dur a terme a les aigües de la costa del Maresme, a començament de l’estiu, quedarà com la primera després del confinament.

          “És per això que va deixar un regust especial entre els qui vam participar-hi, i és que, era la primera vegada que tornàvem a submergir-nos plegats després de la pandèmia”, comenta el delegat.

          La jornada va transcorre en el marc d’un dia amb molt clima i una temperatura de l’aigua força agradable.

          Des d’aleshores i sempre que ha estat possible, en el que porten d’estiu la secció dels submarinistes catalans ha dut a terme un calendari d’activitats amb diverses convocatòries per bussejar en diferents punts de la costa mediterrània.

Entrada anterior
Astúries, solidaritat en bici
Entrada següent
La Teatral al Concurs de Piera amb ‘Desconeguda’
Menú