A Màlaga, el pàdel és l’esport de moda

La secció Pádel Màlaga va començar la temporada 2022 amb molta il·lusió i ganes de recuperar l’ambient de les trobades per practicar l’esport que els motiva i aprofitar el post-partit per passar una estona plegats conversant de les seves coses. Ens ho explica el seu delegat, Gustavo Ruiz:

Bon debut

“Ja teníem ganes de reprendre les pool de pàdel i esperem que aquesta us expliquem sigui la primera de moltes més durant aquesta temporada.

La disputem els sempre ‘fidels’ de la Soci i, per a aquesta ocasió, cal destacar la reconversió de dos dels nostres jugadors habituals a la recent condició de ‘prejubilats’ i agrair que un d’ells, Sebas (excompany de la DT), s’hagi desplaçat des de la seva residència actual, a Granada, per poder jugar la primera pool de la temporada de la seva secció, Pádel Málaga.

Intercanvi de parelles

El quadre va presentar una sèrie de partits que, en gairebé tots els casos, van ser molt renyits. Seguim el model de rotar a cada set, intercanviant les parelles entre guanyadors i perdedors.

Motivats

Amb aquest plantejament, els partits es fan més amens i es pot jugar compartint parella i paral·lelament contra gairebé tots els companys.

          En tractar-se de la primera ‘pool’ de la temporada, estrenem els trofeus de la temporada passada, uns fantàstics pantalons de pàdel. El que hem dit, una arrencada molt prometedora”.

Entrada anterior
La Junta Directiva de la Soci renova la confiança dels rectors i rectores
Entrada següent
Obertura del termini de presentació de voluntaris per a formar part de la Comissió Electoral
Menú