La Coral Caelum emociona el públic a la Capella de l’Esperança

El dissabte 6 d’abril, els aficionats a la música es van reunir a la Capella de l’Esperança, al cor del Barri Gòtic de Barcelona, per assistir al concert de la Coral Caelum, de Cant Coral Barcelona.

Amb una acústica excepcional, la capella va proporcionar el marc perfecte per a aquesta ocasió especial, en què la Caelum va oferir un repertori dedicat a la Setmana Santa. Els cantaires van captivar el públic des del primer moment, amb les melodies que van ressonar a les antigues parets i que van omplir l’espai, tot transportant l’audiència a través d’un viatge musical.

La primera part va constar de tres peces de temàtica religiosa, de Pergolesi, Mozart i Lloyd Webber. Després, van interpretar “A Journey To Hope”, una cantata dedicada als espirituals negres i el gòspel tradicional que el compositor Joseph M. Martin ha adaptat per convertir-la en una passió moderna, en la qual ens narra la història del misteri, la passió i la resurrecció de Crist.

A més de l’experiència musical, el concert també va tenir un propòsit altruista: es van recollir donatius en benefici de la Fundació de l’Esperança, una entitat que treballa per fer front a la pobresa i les desigualtats a Ciutat Vella. Èxit rotund!

Consulta el vídeo del concert sencer aquí!

Entrada anterior
Bellesa natural i enginyeria sostenible al Parc de la Marjal
Entrada següent
Esquí Asturias organitza una activitat d’esquí adaptat amb ASPAYM
Menú