La Coral Caelum actua a CaixaForum Barcelona

El 9 de juny, CaixaForum Barcelona va acollir un concert de música popular de la Coral Caelum (Cant Coral Barcelona) i el Cor de Projectes de l’Orfeó Badaloní.

Van sonar cançons d’avui, d’ahir i d’abans-d’ahir… Des de la música més recent, com una suite de cançons del grup català Txarango, fins a un parell d’espirituals negres del segle XIX. I pel camí van sonar cançons del pop europeu com les d’ABBA o Queen, una suite de cançons de blues americà popularitzades pels Blues Brothers i una gran suite amb cançons populars del segle XX d’artistes com Miguel de Molina, Nat King Cole, Edith Piaff o Celia Cruz. Van anar de Maria del Mar Bonet a Peret, de los Panchos a Georges Moustaki, de Sílvia Pérez Cruz a Renato Carosone…

Una miscel·lània musical que també van voler compartir amb Voluntariat CaixaBank, entitat que des de 2005 ha realitzat més de 60.000 accions de voluntariat i que manté contacte amb un gran nombre d’entitats del tercer sector social, a les quals ha prestat i continua prestant ajuda. Un bon nombre d’usuaris d’algunes d’aquestes entitats, que no tenen fàcil accedir a esdeveniments culturals i de lleure, van poder gaudir també del concert. Bona feina!

Entrada anterior
Golf Girona celebra 25 anys!
Entrada següent
Visita a l’exposició “Núria Feliu al Palau (Robert)”
Menú