El dilluns 6 de maig, l’associat Fermí Puig, un dels tres encarregats de l’exposició “Núria Feliu al Palau (Robert)”, juntament amb Òscar Dalmau i Julià Guillamon, va oferir una visita guiada a un grup de la Soci, on va explicar anècdotes, curiositats i detalls del muntatge.
Un total de vint companys i companyes –totes les places disponibles–, van gaudir durant una hora i mitja de les explicacions del Fermí, especialista en la cançó catalana i propietari de la major part del material que es distribuïa al llarg dels sis espais en què es dividia la mostra. D’un total de tres-cents cinquanta objectes exposats, dos-cents setanta cinc provenien del seu arxiu, considerat el més complet sobre el fenomen de la nova cançó catalana.
Passejant pels diferents àmbits, van anar gaudint de la discografia de la cantant, fotografies d’època, cartells, postals, vídeos, revistes i, fins i tot, cromos i samarretes en un recorregut que pretenia mostrar no només la qualitat artística de la Núria, sinó també la coherència d’una dona lluitadora, emprenedora com poques, amb forta personalitat i amb les idees molt clares pel que fa als drets dels músics, el país i la llengua.
Aquesta exposició oberta durant tres mesos al Palau Robert del passeig de Gràcia de Barcelona ha estat finalment visitada per gairebé quaranta mil persones, fet que reafirma l’enorme popularitat de l’autoanomenada cantatriu.
Paral·lelament s’ha publicat el llibre “Núria Feliu Supervedet” signat pels tres autors (Dalmau, Puig i Guillamon) en una acurada edició on es recull una àmplia selecció de “Núria Feliu al Palau (Robert)”. Un volum ben documentat amb enriquidors textos que, sens dubte, ajudaran a preservar la memòria i alhora entendre la dimensió artística i popular de la cantant de Sants.