Golf Girona celebra 25 anys!

El divendres 14 de juny, es va celebrar un sopar molt especial al restaurant Can General d’Aiguaviva per commemorar els 25 anys de la secció de Golf Girona. L’acte va coincidir amb el final de la temporada i va reunir 70 participants en una vetllada animada i plena de moments emotius.

Durant la celebració, Joan Costa, primer delegat de Golf Girona, va prendre la paraula per recordar els inicis de la secció. Va destacar el suport constant que va rebre de Joan Plandolit, delegat de Golf Barcelona, i va rememorar els cursos de formació, els primers tornejos de pitch & putt (P&P) a la primavera de 1999, el suport de companys com Lluís Baulida, els més de 100 inscrits al final de la primera temporada…

Tot seguit, Joan Costa i l’actual delegat, Josep Busquets, van lliurar uns blocs de notes amb una placa personalitzada, amb el logotip de la secció i el text “Gràcies per ser-hi des del primer dia”, a 22 companys que es van inscriure la temporada 1998-99 i que avui dia segueixen participant en els esdeveniments. A més, també van rebre un pergamí que reprodueix l’acta de la creació de la secció.

La nit va continuar amb el lliurament de premis i trofeus als guanyadors dels diferents tornejos de golf i P&P de la temporada. També es van sortejar diversos regals entre tots els assistents.

Va ser una vetllada molt bonica, marcada per la gran companyonia i l’ambient festiu, que va deixar un record inesborrable en tots els participants. La celebració dels 25 anys de Golf Girona va demostrar una vegada més la força i la cohesió d’aquesta gran família esportiva.

Entrada anterior
Concert de música folk amb el grup Acord
Entrada següent
La Coral Caelum actua a CaixaForum Barcelona
Menú