La Caelum col•lecciona premis a Moldàvia

La Coral Caelum de la secció Cant Coral va rebre un nou reconeixement internacional. En aquesta ocasió, la Caelum ha estat distingida amb el Diploma First Degree (diploma de primer grau) en la seva participació al Festival-Concurs International de ‘Muzica Corala Sarbatoarea Corului’, organitzat pel Ministeri de Cultura, Educació i Recerca de la República de Moldàvia.

          Els cantaires de la Soci hi van presentar els enregistraments de les peces Duerme, negrito i Happy. El jurat va valorar tant la qualitat de la interpretació, com la sincronia de les veus i el muntatge de postedició.

Més premis

Cal recodar que la Coral Caelum, ja havia estat premiada per la seva participació, l’any passat, al Festival i Concurs Internacional ‘Colinde, Colinde’, que també va organitzar el Ministeri de Cultura de la República de Moldàvia per les festes del Nadal.

          En aquest certamen dedicat a la música nadalenca, la coral de la Soci va presentar l’enregistrament de la nadala És mitjanit, que va ser distingida amb el Diploma Gold (diploma d’or), un dels reconeixements més destacats concedits per l’organització.   

Cloenda de temporada

La celebració per la concessió d’aquests reconeixements va marcar la cloenda de la temporada de la secció Cant Coral, que va tenir lloc el 15 de juny al local social, on la secció s’ha pogut retrobar per dur a terme els dos últims assaigs del curs de manera presencial.

          A l’hora de fer balanç del curs, el delegat, Josep Mitjans, va destacar que “la coral ha sabut adaptar-se a la temporada de la pandèmia, ja que no ens quedava cap altre remei, que fer-ho!”. En aquest sentit, Mitjans destaca la voluntat del grup de “fer activitat on line en forma d’assaigs i enregistrament de vídeos”.

          El delegat no va voler deixar passar l’ocasió per fer esment que “totes les produccions ha estat coordinades sota el mestratge, feinada i l’enginy del nostre director, l’Óscar Peñarroya, que es mereix el reconeixement de tots els companys, amics i familiars que li hem anat passant les nostres veus perquè ell després les fer quadrar en uns muntatges meravellosos”, va concloure.

Videoteca coral

Les peces enregistrades per la Coral Caelum estan penjades a la Videoteca de la pàgina web de la Soci. Enhorabona!

Entrada anterior
Fotografia Girona recupera les pràctiques a l’exterior
Entrada següent
Historia Valencia debuta amb companys de Bankia
Menú