Fotografia Girona recupera les pràctiques a l’exterior

Progressivament i seguint totes les indicacions preventives, les seccions van recuperant el seu funcionament normal. És el cas dels companys i companyes de Fotografia Girona, que després d’un temps en què no les duien a terme, van recuperar la bona pràctica de les seves habituals sortides.

El rencontre amb els paisatges de la seva terra, que els inspiren a l’hora de practicar l’art de la fotografia, es va produir amb la convocatòria de la sortida per visitar La Fosca i Cala S’Alguer a Palamós, “un recorregut de sis quilometres amb uns indrets meravellosos per retratar”, tal com ens ho relata el seu delegat, Manel Pérez Chertó.

Premis als millors ‘clics’

La secció també va aprofitar l’avinentesa per dur a terme l’acte de lliurament dels premis que els fotògrafs gironins concedeixen cada any als companys i companyes que, segons votació dels mateixos components del grup, han fet les millors fotografies del curs.

“En aquesta ocasió, es va fer el lliurament dels premis als guanyadors del concurs social de fotografia de l’any passat”, explica el delegat gironí.

Acompanyats d’un temps excel·lent, la sortida a Palamós de Fotografia Girona es va rubricar amb un dinar a la terrassa d’un reconegut local de restauració de la zona visitada. Enhorabona. 

Entrada anterior
Els últims i els primers, Petanca Barcelona…
Entrada següent
La Caelum col•lecciona premis a Moldàvia
Menú