Impressions després de completar una ‘clàssica’

Fondistes Barcelona van gaudir amb la Mitja de Granollers. Els i les ‘runners’ de la secció barcelonina van ‘xal·lar’ de valent amb la seva participació a la Mitja Marató de Granollers, una clàssica del calendari català de les curses de fons.

          “Ha estat una cursa molt bonica, enguany s’ha recuperat el recorregut original, perquè no hem estat tants corredors com en les edicions d’abans de la pandèmia, i el recorregut ha passat més pels centres dels pobles per on passa, amb molta gent als carrers animant-nos”, explicava la delegada, Núria Torralba, instants després d’haver completat la prova. “A més a més, la temperatura ha estat molt bona, amb sol…; en definitiva,un amor de cursa”, remata.

          Per la seva banda, Xavi Lao, definia així la seva experiència: “ha estat una cursa molt tàctica, que s’ha de córrer amb molt de cap per poder arribar amb forces al final, on la multitud de gent a banda i banda dels carrers et fan gaudir d’aquest esport d’una manera especial, provocant una barreja màgica entre el  cansament per tot el que portem corregut i la il·lusió de tenir la línia d’arribada gairebé a tocar”.

          També intervé en la conversa Josep Lop Casañas: “La Mitja de Granollers és una cursa molt animada, en la qual quan les forces comencen a defallir, et porten es ànims de la gent no deixen que et donis. Granollers, les Franqueses, Corró d’Avall, la Garriga… a tots els pobles la gent surt al carrer per animar els corredors”.

Una gran cursa

A Manel Martínez Pacheco també “m’ha encantat aquesta cursa, sobretot el fet de tornar al traçat tradicional, que ens ha permès creuar-nos amb els primers classificats“.

          El punt final a aquest relat el posa la parella formada per Sílvia Grífols i el David: “Ell i jo hem acabat bé i amb un millor crono que el que vam marcar fa tres anys”. Bravo per tots i totes!!!

Entrada anterior
Alacant estrena secció d’excursions i cultura
Entrada següent
El Crèdit a la Teatral, és il•limitat a Girona…
Menú