El Crèdit a la Teatral, és il•limitat a Girona…

En la seva visita a Girona amb l’obra ‘El crèdit’, la companyia La Teatral va obtenir un nou èxit de crítica y, sobretot, de públic. I és que la concurrència, formada per companys i amics de la Soci, que va omplir l’Espai Caixa de la capital gironina va sortir molt satisfeta de la vetllada.

          Escrita per Jordi Galceràn, l’obra s’escenifica en el despatx d’un director de ‘la Caixa’ i versa sobre la relació d’aquest cap d’oficina amb un client, que acudeix a ell per demanar-nos un crèdit. En definitiva, l’excusa perfecta per crear un relat agut, ple d’ironia i humor.

          Un text d’aquesta naturalesa exigeix d’unes representacions a l’alçada i, en aquest sentit, a cada no representació, tant Albert Pierres com Josep Artola es fan cada vegada més seus els personatges dotant-los d’una personalitat pròpia, còmica i molt creïble. Sota la direcció de Magda Caballero i amb la resta de l’equip de la companyia, La Teatral ho broda.

Teatre solidari

Cal dir també que la representació es va fer a benefici dels refugiats ucraïnesos que els Voluntaris de ‘la Caixa’ han traslladat al nostre país. La recaptació en aquest concepte va superar els quatre-cents euros.

          Com ve sent habitual en esdeveniments associatius d’aquesta volada, la secció Gastronomia Girona va ser-hi present i va preparar uns aperitius que van servir i compartir amb el públic assistents, després de la representació.

          Cultura, teatre, activitat social per als companys i companyes amb la participació de més d’una secció i acció solidària. Un ple com una casa!

Entrada anterior
Impressions després de completar una ‘clàssica’
Entrada següent
Alacant, ‘saba nova’ amb ganes de marxa
Menú