Alacant estrena secció d’excursions i cultura

Excursiones y Visitas Culturales Alicante ha arrancat amb molta empenta. 

Es tracta de l’última secció constituïda de la que tenim constància en el moment de tancar aquest número de la nostra revista. Però el més destacat, és que en el seu primer mes d’activitat ja han dut a terme tres activitats.

          La primera va ser una visita guiada al Castillo de Santa Bàrbara, situat en el cim de la muntanya Benacantil, a 166 metres d’altitud. En ell es troba una de les més grans fortaleses medievals d’Espanya, des de la qual s’albira a la perfecció la badia d’Alacant. La segona va ser una visita al Museu Arqueològic d’Alacant, MARQ, per visitar l’exposició dels Etruscs que s’hi exhibia.

          Per completar una arrancada de cavall, la secció, al capdavant de la qual hi ha la companya, Inma Gisbert, va visitar els Refugis Antiaeris de la ciutat d’Alacant. Hi van participar una vintena de companys i companyes.

Grup ben avingut

“Som un grup molt ben avingut, amb ganes de trobar-nos per fer sortides que ens serveixin per aprendre coses relacionades amb la historia i la cultura de la nostra ciutat i província”, explica la delegada.

Entrada anterior
Golf Mallorca ‘colpeja’ a favor dels nens ucraïnesos
Entrada següent
Impressions després de completar una ‘clàssica’
Menú