I Trobada Associació de Runners

El diumenge 21 d’abril, els corredors de la Soci es van reunir per participar a la I Trobada Associació de Runners, que va tenir lloc a Madrid. La prova triada per disputar aquesta trobada va ser el Trail Running de Robledo de Chavela, el recorregut del qual els va portar a través de les impressionants faldes de la Cruz Verde, amb dues distàncies (8 km i 19 km) per adaptar-se a tots els nivells.

L’esdeveniment va comptar amb una presència destacada de corredors de diferents racons de l’Estat, incloent 4 assistents de Barcelona, 1 de Burgos i una sòlida representació de 13 corredors de Madrid. Un aspecte destacat de la trobada va ser la gairebé paritat de participació entre homes i dones, cosa que reflecteix el creixent interès dels dos gèneres en el running i en les activitats esportives en general.

Malgrat els desafiaments naturals del terreny muntanyós, amb molta pedra en certes parts dels camins i senders, la cursa va ser molt ràpida, ja que va comptar amb molts quilòmetres de baixada, i gairebé no va tenir incidències, excepte alguns petits cops en una caiguda o esgarrinxades amb la flora pròpia d’aquestes serres.

Els guanyadors de les Copes de la Soci van ser Andrea Salazar i Javier Uña, en la distància de 8 km, i María José Martínez i Gregorio Horga, en la distància de 19 km, l’esforç dels quals els va portar a la glòria esportiva. A més, en finalitzar la prova, tots van obtenir com a recompensa una fantàstica llentiada oferta per l’organització.

Però el cap de setmana no només va estar marcat per la competició, sinó també per moments de companyonia i diversió. Els participants es van allotjar al luxós Hotel 5 Enebros, on van gaudir d’un sopar de germanor dissabte, precedit d’una visita al municipi que va incloure música i tapes de la Feria de Abril de Sevilla. Van tancar el cap de setmana amb un altre dinar de germanor al càmping local, on els corredors van compartir anècdotes i van celebrar la trobada.

Amb la mirada posada en el futur, la família de running de l’Associació del Personal de “la Caixa” ja està planejant emocionants desafiaments per a properes trobades, amb Barcelona com a possible seu el 2025.

A tots els entusiastes del running se’ls estén la invitació a unir-se a aquesta comunitat apassionant i a portar l’esperit del running a noves altures. Ens veiem a l’asfalt o a la muntanya, runners!

Entrada anterior
Excursiones y Visitas Culturales Alicante a la Biblioteca de los Libros Felices
Entrada següent
Senderismo Alicante: ruta per la vall del riu Frainos
Menú