Senderismo Alicante: ruta per la vall del riu Frainos

Senderismo Alicante ha dut a terme amb èxit la seva última aventura: una preciosa ruta circular per la vall del riu Frainos, també conegut com a riu de Penàguila o d’Alcoleja, que discorre per diversos pobles de muntanya de l’interior d’Alacant, situats a les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Aquesta sortida va recórrer els encantadors paisatges i les pintoresques poblacions que voregen aquest riu emblemàtic de la província.

Ares del Bosc, pedania del municipi de Benassau situat a la Serra de Serrella, a 770 metres d’altitud i amb 39 habitants, va ser el punt de partida d’aquesta fantàstica ruta, que va ser tot un delit per als participants, que van poder gaudir d’un recorregut per localitats com Alcoleja, Penàguila i Benassau. Amb un desnivell mínim i paisatges bucòlics a cada tram, els excursionistes es van submergir en la bellesa natural i la rica història de la regió.

Un cop finalitzada la ruta, i per recarregar energies, els entusiastes senderistes es van reunir en un restaurant local per gaudir d’un dinar de germanor. En aquesta trobada, van compartir anècdotes, rialles i la satisfacció d’haver explorat junts els bells paisatges alacantins, tot enfortint així els llaços de companyonia entre els participants.

Entrada anterior
I Trobada Associació de Runners
Entrada següent
primera Matinal de Pàdel Empordà a l’Indoor de Figueres
Menú