Trobada de Pàdel Empordà i Pádel País Vasco

Els companys i companyes de Pàdel Empordà estan recorrent el territori per conèixer i competir amb altres seccions de pàdel de la Soci, i compartir plegats l’afició que els uneix. Després de la seva expedició a Màlaga, que va ser tot un èxit, van decidir que aquesta vegada mirarien de trobar-se amb Pádel País Vasco.

Així, a la primavera, Albert Vilosa, delegat de Pàdel Empordà, es va posar en contacte amb Beberly Martínez, delegada de Pádel País Vasco, i van escollir el cap de setmana del 18 i 19 de novembre per fer la trobada. La competició es va programar per al dissabte per la tarda, al Pàdel Bai de Derio, un gran club amb 18 pistes indoor.

Pocs dies abans de la trobada es va acordar que cada secció presentaria tres parelles masculines, una parella femenina i una parella mixta. “Els partits de pàdel van ser un èxit d’esportivitat, un exemple de saber guanyar i saber perdre. Llàstima que aquests papers no fossin distribuïts equitativament: els bascos van ser molt superiors, i van guanyar pràcticament tots els enfrontaments”, comenta Vilosa.

En acabar, van anar plegats a sopar al centre de Bilbao. “Allà els empordanesos hi vam fer un millor paper, i vam rebre dels amfitrions un record de la trobada (quelcom que, segons ens van dir, se sol entregar als guanyadors): una txapela commemorativa. Un detall digne d’uns grans triomfadors!” conclou Vilosa.

Per moltes altres trobades entre seccions!

Entrada anterior
Història Mallorca creix i continua amb les sortides culturals
Entrada següent
Música Popular Tenerife brinda alegria en el XIII Día de San Andrés
Menú