Havaneres a la residència Gure Etxea: una actuació plena d’emoció

La música té la capacitat d’arribar als cors i connectar persones de totes les edats. Aquesta veritat es va fer evident el 18 d’octubre, quan els companys de Cant Coral Barcelona, amb el grup Els llobarros platejats, van fer una emotiva cantada d’havaneres a la residència Gure Etxea de Barcelona.

Un esperat moment de celebració
Les residents i els treballadors de Gure Etxea, una residència petita formada en la major part per senyores molt grans, els esperaven amb gran expectació, ja que feia dies que preparaven la visita: amb dedicació i entusiasme havien estat confeccionant detalls que expressaven el seu afecte i agraïment. Garlandes amb el nom del grup i peixos penjant, unes àncores que servien d’imant o clauer i un ram de flors preciós, van ser els seus regals per als músics.

A més, dona la casualitat que dues de les residents són familiars de companys associats, així que la Soci va ser tema de conversa durant dies.

Una actuació plena d’alegria
Els llobarros platejats els van tornar tots els presents amb igual dosi d’alegria i afecte en l’actuació. A més de les havaneres més populars, també van convidar les senyores a cantar cançons de tota la vida, com “Clavelitos” o “Cielito Lindo”. Les cares il·luminades del públic eren un testimoni de la felicitat que aquesta música portava a l’ambient.

Omplint cors
Una vegada més, l’actuació d’Els llobarros platejats va ser una demostració de l’impacte emocional que la música pot tenir en les persones. Com sempre, una activitat que omple tant qui la fa com qui la rep. Enhorabona!

Entrada anterior
Visita guiada pel Madrid modern
Entrada següent
Senderismo Alicante: ruta circular pel Xorret de Catí
Menú