Visita guiada pel Madrid modern

Una ruta per la vida, art i estil del Madrid més contemporani
Al cor de la bulliciosa metròpolis de Madrid, hi ha un viatge que et portarà a través de la seva ànima més contemporània. La nostra visita guiada et convida a explorar el Madrid modern, un racó de la ciutat on s’entreteixeix la història amb la visió d’un futur brillant.

Passeig de la Castellana: eix de la ciutat
El nostre recorregut comença a l’impressionant passeig de la Castellana, una de les avingudes més emblemàtiques de Madrid. Els seus gratacels i edificis avantguardistes ofereixen una visió de la modernitat de la ciutat. Caminarem per aquesta avinguda plena de vida, mentre el nostre guia ens explica la història sobre la seva evolució al llarg dels anys.

Plaça de Colón: testimoni d’història i cultura
Des del passeig de la Castellana, ens dirigirem a la majestuosa plaça de Colón, on el monument a Colón s’alça orgullós. Aquest lloc és un punt de trobada per a esdeveniments culturals i manifestacions artístiques.

Carrer i Porta d’Alcalá: cruïlla d’estils
Continuarem el nostre recorregut pel famós carrer Alcalá, una avinguda que combina l’arquitectura històrica amb la modernitat de les botigues i les cafeteries de moda. Admirarem l’emblemàtica Porta d’Alcalá, un símbol de la ciutat que ha estat testimoni d’innombrables moments històrics.

Plaça de Cibeles: elegància al centre
La nostra següent destinació és la majestuosa plaça de Cibeles, on hi ha el Palacio de Cibeles. La Fuente de Cibeles i la Casa de Correos són exemples excepcionals de l’arquitectura madrilenya. Aquesta plaça ha estat escenari de celebracions i esdeveniments importants al llarg de la història de la ciutat.

Congrés dels Diputats: el cor de la democràcia
La nostra visita guiada culmina al Congrés dels Diputats i als edificis governamentals de Nuevos Ministerios. Aquí, el nostre guia et portarà a conèixer un dels llocs més emblemàtics del país.

Un recorregut únic que et descobrirà les meravelles arquitectòniques més modernes de la capital d’Espanya. Uneix-te a nosaltres!

DIA: dimecres 22 de novembre
HORA: 10.30 hores
LLOC DE TROBADA: plaça de Cibeles
PREU: 9 euros membres de la Soci, 15 euros acompanyants

Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Descobreix Màlaga: visita guiada
Entrada següent
Havaneres a la residència Gure Etxea: una actuació plena d’emoció
Menú