Senderismo Alicante: ruta circular pel Xorret de Catí

El Xorret de Catí, una joia amagada a la província d’Alacant, ha esdevingut l’escenari perfecte per als apassionats del senderisme. Ubicat a uns 1.100 metres d’alçada i enclavat entre les localitats de Castalla i Petrer, aquest racó de la Comunitat Valenciana ofereix un paisatge muntanyós impressionant.

Un dia de camaraderia i aventura
En la seva última aventura, deu apassionats companys i companyes de Senderisme Alacant es van dirigir al Xorret de Catí per fer una ruta circular. Amb una distància d’11 quilòmetres i un desnivell de 250 metres, aquest recorregut els va brindar un desafiament equilibrat i unes vistes impressionants.

La caminada no només va oferir una connexió amb la natura, sinó també una oportunitat per enfortir llaços i compartir la passió pel senderisme. Els participants van compartir rialles, històries i la satisfacció d’assolir fites plegats.

Explorant Alacant des de les altures
La província d’Alacant, famosa per les boniques platges, també disposa d’impressionants cadenes muntanyoses i paratges naturals que sovint passen desapercebuts. En un esforç per canviar aquesta percepció i explorar la muntanya alacantina, els companys i companyes de Senderisme Alacant es reuneixen cada dimecres per embarcar-se en rutes que els porten a través de paisatges espectaculars.

Apunta-t’hi tu també aquí!

Entrada anterior
Havaneres a la residència Gure Etxea: una actuació plena d’emoció
Entrada següent
Pistolerisme i bandolerisme a Barcelona: conferència i ruta guiada
Menú